SKC Familieweekend (Arnhem) VOL

Ga terug

Ervaar je ook dat een kind met diabetes in jouw gezin veel impact heeft op jullie gezinsleven?  Met die ervaring sta je bij de SugarKidsClub, niet alleen. Wij zien dagelijks hoe belangrijk, fijn en helpend het is dat je als ouders ervaringen kunt delen over het dagelijks leven met diabetes. Even los komen van je thuissituatie. Samen praten én genieten helpt.

Dat is nu precies waarom we in samenwerking met de vakantie¬huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds dit  SugarKids familieweekend aanbieden. Een lekker weekend weg met je eigen gezin in een eigen appartement in een groot vakantiehuis. Naast jouw gezin zijn er in totaal 2 tot 7 andere gezinnen met een kind met diabetes ook een weekendje weg. Een deel van het weekend programma is ingevuld met een informatieve clinic en activiteiten voor kinderen. Maar natuurlijk is er volop ruimte voor eigen tijd voor het gezin.

Wanneer?

Vrijdag 27 tot en met maandag 30 oktober 2017

Waar?

Het vakantiehuis van het Ronald MCDonald Kinderfonds Nederland in Arnhem (Gelderland). In dit park zijn 3 appartementen beschikbaar voor 4-6 personen.

Hoe laat?

Het appartement staat van vrijdagmiddag 15:00 t/m maandagochtend 11:00 uur tot jullie beschikking.

Voor wie?

De familieweekenden zijn bedoeld voor gezinnen met een of meer kinderen met diabetes in de basisschoolleeftijd. Het maakt niet uit of de diagnose diabetes nog maar net is gesteld of dat diabetes al langer deel uitmaakt van jullie leven. In welke situatie je ook zit, iedereen is welkom.

Eten en drinken?

Tijdens dit lange weekend weg zorg je zelf voor de maaltijden en ander eten en drinken. De appartementen hebben een eigen keuken waar zelf gekookt kan worden.

Wat zijn de kosten?

Dit weekendje weg inclusief logies van vrijdag t/m maandagochtend, een clinic voor ouders en Twinkelactiviteiten voor de kinderen bieden we voor het hele gezin aan voor:

Ga ook mee!

De appartementen voor het weekend in Arnhem waren in trek en zijn al volgeboekt. Maar er is in de andere twee huizen nog plaats en daarvoor kan er nog aangemeld worden.
En lees om alvast in de stemming te komen de ervaringen van twee gezinnen die je voor gingen!

Heb je nog vragen over de SugarKids familieweekenden? Stuur dan een mailbericht of neem contact op met 033 463 05 66.

Achternaam familie *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aantal personen *
Leeftijd kind 1
Leeftijd kind 2
Leeftijd kind 4
Leeftijd kind 3
Keuze voor vakantiehuis *
Lid van DVN *
Lidnummer (indien van toepassing)
Bijzonderheden
Ik geef DVN uitdrukkelijk toestemming om mijn persoonsgegevens in overeenstemming met het privacybeleid te verwerken